Ετοιμαζόμαστε..!

Ο φετινός χειμώνας ήταν αναμφισβήτητα πολύ δύσκολος. Όλα τα δημιουργικά μας πλάνα μείναμε στάσιμα, όπως ακριβώς και τα σεμινάριά κοσμήματος μας. Έτσι, λέμε σιγά σιγά να προετοιμαστούμε, να ακονίσουμε τις σέγες μας, τα ταναλάκια και τα πενσάκια μας και να αρχίσουμε ξανά να βάζουμε τις ιδέες μας στο χαρτί. Ιδέες που θα γίνουν σχέδια και κατόπιν μέταλλο, πέτρες και χρώμα!

Ευελπιστούμε να επιτραπούν και πάλι τα σεμινάρια αργυροχρυσοχοίας μέσα στον Μάιο. Έτσι θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να μας ενημερώσουν για την συνέχιση του σεμιναρίου τους ή όχι έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταρτίσουμε ένα νέο πρόγραμμα το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου 2021. Οι μέρες πραγματοποίησης των σεμιναρίων για όσους/ες είχαν ήδη ξεκινήσει τα μαθήματά τους το 2020 θα είναι για αρχή Τρίτη και Πέμπτη όπως πάντα 18.00-21.00 και θα προστεθεί η Τετάρτη σε περίπτωση που υπάρχει επαρκής συμμετοχή. Εάν κάποιοι/ες επιθυμούν να συνεχίσουν το σεμινάριό τους αλλά δεν μπορούν τις συγκεκριμένες μέρες μπορούν και πάλι να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Ταυτόχρονα, με το άνοιγμα του lockdown θα ξεκινήσει ένα νέο, εντατικό σεμινάριο χειροποίητου κοσμήματος αρχαρίων, διάρκειας 2 μηνών με στόχο την ολοκλήρωσή του στο τέλος Ιουλίου 2021. Η μέρα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

Για επικοινωνία και ενημέρωση δείτε στο σύνδεσμο