Τριήμερο σεμινάριο κοσμήματος στο «Γάτα με Πέταλα», 27-28-29 Ιουνίου

Foldforming, Chased air, Anticlastic jewelry.

Δείτε εδώ το βίντεο.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα κάνουμε εισαγωγή σε τρεις διαφορετικές τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε τρισδιάστατες φόρμες, ανάγλυφες επιφάνειες και ιδιαίτερο εικαστικό αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε έμπειρους/ες χειροτέχνες που θέλουν να συμπληρώσουν την γκάμα των τεχνοτροπιών που χρησιμοποιούν όσο και σε εντελώς αρχάριους/ες που θα θέλανε να ξεκινήσουν με τις συγκεκριμένες τεχνικές την γνωριμία τους με το χειροποίητο κόσμημα, χωρίς κάποια άλλη πρότερη γνώση.

Οι τεχνικές αυτές επιτυγχάνονται εύκολα, με την χρήση σφυριού, μέγγενης, πατίνας και άλλων απλών εργαλείων χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός: αυτό τις κάνει ιδανικές για κατασκευές στο σπίτι. Ταυτόχρονα όσοι και όσες έχουν ήδη εμπειρία στην αργυροχρυσοχοΐα συνδυάζοντας το anticlastic, foldforming και chased air με τις υπόλοιπες γνώσεις τους θα έχουν ένα εντελώς νέο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα και ελαφριές κατασκευές, κατάλληλες για μικρές παραγωγές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια τρείς μέρες: Σάββατο, Κυριακή (12.00-15.00) και Δευτέρα απόγευμα (18.00-21.00). Τα τμήματα θα είναι τετραθέσια. Σε περίπτωση κάλυψης των θέσεων το σεμινάριο θα επαναλειφθεί για νέους ενδιαφερόμενους-ες και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν διαδυκτιακά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 8217131 ή να περάσετε από το εργαστήριό του «Γάτα με Πέταλα», Ασκληπιού 12, Αθήνα, μετρό Πανεπιστήμιο. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 90 ευρώ + φπα τα οποία εξοφλούνται εφάπαξ πριν την έναρξη. Λόγω περιορισμένων θέσεων για εγγραφή απαιτείται προκαταβολή. Τα εργαλεία και τα υλικά του σεμιναρίου καλύπτονται εξολοκλήρου από το «Γάτα με Πέταλα.