ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα μαθήματά μας δυστυχώς διακόπτονται ως αποτέλεσμα του νέου lockdown για τον Κορονοιό. Ας ελπίσουμε αυτό το διάλλειμα να είναι μικρό και σύντομα να είμαστε όλες και όλοι ξανά στο εργαστήριο. Ας δούμε λοιπόν κάποια πράγματα σχετικά:

Όσοι/ες ξεκινήσατε στις 6/8 και 9/10 έχετε προλάβει να κάνετε ένα μήνα μαθημάτων. Αυτό σημαίνει πως ξέρετε να κόβετε, να σφυρηλατείτε, να λιμάρετε και έχετε κάνει και κάποιες κολλήσεις. Μπορείτε δηλαδή ήδη να κάνετε πολλά πράγματα στο σπίτι σας με τα εργαλεία που έχετε. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν τα κατάλληλα βίντεο που υπάρχουν άφθονα στο utube και αλλού. Μπορώ κι εγώ να σας βοηθήσω σε αυτό στέλνοντάς σας τέτοιου είδους υλικό αλλά και πληροφορίες σχετικά με προμηθευτές από όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερα εργαλεία και υλικά (αν χρειάζεστε) τα οποία να σας αποσταλούν στο σπίτι ταχυδρομικώς. Επίσης υπάρχουν αναλυτικές σημειώσεις για όσες/ους θέλουν να στήσουν ένα εργαστήριο στο σπίτι τους που δεν πρόλαβα να σας δώσω. Μπορούν να σας αποσταλούν με email. Αν παρόλα αυτά δεν αισθάνεστε ακόμα την «αυτοπεποίθηση» να ασχοληθείτε μόνες/οι σας θα περιμένετε την λήξη του lockdown και την δική μου καθοδήγηση στο εργαστήριό μας!

Υπάρχει μια κλειστή ομάδα στο Facebook μέσω της οποίας επικοινωνούμε και ανεβαίνουν χρήσιμες πληροφορίες. Αν σας ενδιαφέρει να γίνεται μέλη θα πρέπει να έχετε προφίλ, να μου κάνετε αίτημα φιλίας στο GatamePetala Roxani , να μου στείλετε ένα μικρό μηνυμα (για να καταλάβω ποιό άτομο μου στέλνει) και κατόπιν να αποδεχτείτε την πρόσκληση στην ομάδα. Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία με αυτό μην διστάσετε να με καλέσετε στο κινητό μου τηλέφωνο (6997297441).

Σχετικά με τα δίδακτρα:

Οι περισσότερες/οι έχετε εξοφλήσει τον πρώτο μήνα, δηλαδή όσα μαθήματα έχετε κάνει ή έχετε κάνει και ένα παραπάνω μάθημα το οποίο δεν έχει εξοφληθεί. Σε αυτήν την περίπτωση όταν ξεκινήσουμε και πάλι τα μαθήματα θα εξοφλήσετε κανονικά τον δεύτερο μήνα.

Κάποιοι/ες έχετε ήδη εξοφλήσει ήδη και το δεύτερο μήνα. Μπορείτε να λάβετε πίσω τα χρήματά σας για τα μαθήματα που δεν θα γίνουν μέσα στον Νοέμβρη ή να περιμένετε να συνεχίσουμε κανονικά μετά το lockdown.

Για όσες ξεκίνησαν χθες και έχουν κάνει μόλις το πρώτο τους μάθημα ισχύουν τα ίδια με τα παραπάνω, τα χρήματά σας μπορούν να επιστραφούν ή να συνεχίσουμε κανονικά τα μαθήματα με την λήξη της καραντίνας.
Σε κάθε περίπτωση επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μου.

Τα μαθήματα της Πέμπτης 5/11 και Παρασκευής 6/11 (σήμερα και αυριο δηλαδή) θα γίνουν κανονικά όπου μπορούμε να τελειώσουμε κάποια πράγματα που έχουμε ξεκινήσει και να συζητήσουμε από κοντά όλα όσα μπορούμε να κάνουμε με τα εργαλεία μας σε καιρό καραντίνας (δεν είναι απαραίτητο να εξοφλήσετε τον επόμενο μήνα για να συμμετέχετε).

Η αργυροχρυσοχοΐα είναι από τις πιο δημιουργικές τέχνες που μπορεί εύκολα να κάνει κάποιος/α από το σπίτι. Αυτό το μικρό διάλλειμα μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να τελειοποιήστε όσα ήδη ξέρετε και να πειραματιστείτε με πολλά παραπάνω!

:-)