Γενικές πληροφορίες σεμιναρίων

Σεμινάρια χειροποίητου κοσμήματος στο "Γάτα με Πέταλα"

Το εργαστήριο κατασκευής κοσμήματος «Γάτα με Πέταλα» διοργανώνει από το 2003 σεμινάρια αργυροχρυσοχοίας για ερασιτέχνες χειροτέχνες που θέλουνε να εκφραστούνε δημιουργικά χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες το μέταλλο και τις ημιπολύτιμες πέτρες. Στον εξοπλισμένο χώρο του εργαστηρίου μας οι μαθητές έχουνε την δυνατότητα, με κέντρο τις δικές τους ιδέες, να διδαχθούν και να εφαρμόσουν στην πράξη όλες τις τεχνικές της σύγχρονης αργυροχρυσοχοΐας, την δυνατότητα να γνωρίσουν βασικούς τρόπους σχεδιασμού κοσμήματος όπως και να μάθουν τους τρόπους οργάνωσης ενός μικρού αλλά πλήρους εργαστηρίου. Τα μαθήματα κοσμήματος απευθύνονται τόσο σε αρχάριους, όπου καμία προηγούμενη γνώση δεν απαιτείται, όσο και σε προχωρημένους χειροτέχνες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο χειροποίητο κόσμημα ή και στο κόσμημα παραγωγής. Αποσκοπούν στην πλήρη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου σε σχέση με το αντικείμενο και στην αυτονομία του/της μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια τέσσερις μήνες και αποτελούνται από 15 τρίωρα εβδομαδιαία (ένα την εβδομάδα) μαθήματα. Σύνολο 45 ώρες παρακολούθησης. Τα δίδακτρα είναι 100 ευρώ /μήνα συν ΦΠΑ. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής. Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Έναρξη μαθημάτων Τρίτη 7, Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Σημείωση: οι θέσεις για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη έχουν συμπληρωθεί. Θα ξεκινήσει νέο τμήμα κάθε Δευτέρα 18.00-21.00 με έναρξη στις 13/2/2023.

Δείτε εδώ τα πλήρη προγράμματα αρχαρίων και προχωρημένων.

Δείτε τις συχνές ερωτήσεις.

Ανοιχτά για εγγραφές και πληροφορίες:
Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 18.00-21.00
Διέυθυνση: Αραχώβης 12, Αθήνα, τηλ. 210 8217131 και 6997297441.